ویزای تحصیلی و دانشجویی استرالیا
 

مزیت تحصیل در استرالیا

  • وجود دانشگاه‌های برتر دنیا با رتبه‌های زیر ۱۰۰ در استرالیا
  • برخورداری از مجوز کار قانونی به مدت ۲۰ ساعت در هفته در حین تحصیل. با کار‌کردن نیمه‌وقت در استرالیا، هزنیه زندگی شما تا حدودی تامین خواهد شد، ضمن اینکه همسر متقاضی نیز می‌تواند به صورت تمام‌وقت کار کند.
  • برخورداری از مجوز کار تمام‌وقت برای دانشجویان دوره فوق‌لیسانس تحقیقی و دوره دکترا
  • دریافت ویزا به مدت حداقل یک سال و نیم بعد از تحصیل برای پیدا کردن کار در استرالیا ویژه افرادی که حداقل دو سال در استرالیا تحصیل کرده‌اند.
  • در نهایت از همه مهمتر در صورت دارا‌بودن شرایط امکان اقدام برای اقامت دائم در استرالیا از مهم‌ترین مزایای تحصیل در استرالیا می‌باشد.

ادامه تحصیل در استرالیا

  • استرالیا در تمامی مقاطع تحصیلی قابلیت جذب دانشجوی خارجی را دارد به همین منظور دانشجویان خارجی امکان تحصیل از دبستان تا دبیرستان و سپس برای ادامه تحصیل‌شان امکان تحصیل در سایر مقاطع دانشگاهی را دارا می‌باشند.
  • برای تحصیل در دبستان برای دانش‌آموزان ایرانی پس از پایان دبستان و از سن ۱۲ سال به بعد امکان اقدام می‌باشد. ضمن اینکه یکی از والدین نیز تا سن ۱۸ سالگی می‌تواند به عنوان همراه با فرزند خود اقدام نماید.
  • برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر در صورتی که نمرات دانشجو کافی نباشد، باید دوره پیش‌نیاز را که معمولا یک تا دو ترم تحصیلی می‌باشد، گذرانده شود، سپس وارد مقطع مورد نظر شد. داشتن نمره زبان IELTS آکادمیک شش و نیم OVERALL و با حداقل نمره ۶ در چهار مهارت الزامیست. مگر دانشجو حداقل به مدت ۲ سال در یکی از دانشگاه ها یا مدارس انگلیسی زبان درس خوانده باشد. در صورتیکه نمره زبان در هر یکی از ۴ مهارت کمتر از ۶ باشد بابت هر نیم نمره دانشجو موظف است که به مدت ۱۰ هفته کلاس زبان را قبل از شروع دوره بگذراند.
  • برای کسانی که تمایل به ادامه تحصیل به صورت تحقیقاتی دارند مخصوصا دانشجویان مقطع دکترا ،داشتن Proposal الزامی می‌باشد.
  • اخذ بورسیه برای دانشجویانی قابل اقدام است که معدل آنها بالاتر از ۱۷ یا «سه و نیم» باشد. داشتن مقالات بین‌المللی و نمره زبان بالا و همچنین Proposal مناسب نیز از دیگر شرایط می‌باشد.

هزینه تحصیل در استرالیا

هزنیه تحصیل در استرالیا نسبتا زیاد می‌باشد اما با توجه به کیفیت آموزشی و وجود دانشگاه‌های برتر در استرالیا، ارزش سرمایه‌گذاری را دارد.

  • هزنیه تحصیل در مقطع دبیرستان: از ۶ هزار دلار در سال
  • هزنیه تحصیل در مقطع لیسانس: از ۱۵ هزار دلار در سال
  • هزنیه تحصیل در مقطع فوق‌لیسانس:از ۱۸ هزار دلار در سال
  • هزنیه تحصیل در مقطع دکترا : از ۲۰ هزار دلار در سال

هزینه متوسط زندگی یک دانشجو در استرالیا

  • بطور متوسط هزینه ماهیانه از ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار استرالیایی متغیر می‌باشد.
  • هزنیه زندگی در استرالیا بسیار متغیر می‌باشد و به شهر محل سکونت و نحوه زندگی هر فرد بستگی دارد.

هزینه‌های رایج زندگی در استرالیا برای دانشجویان بطور متوسط:

  • هزنیه اجاره منزل از هفته‌ای ۱۵۰ دلار تا ۶۰۰ دلار
  • هزینه رفت و آمد با وسیله نقلیه عمومی هفته‌ای ۴۰ تا ۸۰ دلار

پروسه زمانی اخذ پذیرش دانشجویی و ویزا

  • پروسه زمانی دریافت پذیرش تحصیلی برای مقاطع و دانشگاه‌های مختلف متغیر می‌باشد اما معمولا از ۶ هفته برای مقطع دبیرستان شروع شده و برای مقطع دکترا ممکن است تا ۳ الی ۴ ماه نیز به طول انجامد.
  • طول مدت زمان بررسی پرونده جهت دریافت ویزا نیز معمولا از ۸ تا ۱۲  هفته کاری می‌باشد.

 

 

 

لیست ویزای های تحصیلی استرالیا به ترتیب زیر ارائه شده است :

 

ویزای 570

ویزای 571

ویزای 572

ویزای 573

ویزای 574

ویزای 580

 

ویزای۵۷۰- دوره فشرده آموزش زبان انگلیسی‌ برای دانشجویان خارجی

( English Language Intensive Courses for Overseas Students )

 

این نوع ویزای تحصیلی استرالیا برای کسانی است که قصد تحصیل در دوره‌های موقتی زبان را دارند و در آن دوره مدرک دانشگاهی اخذ نمی کنند و فقط گواهینامه پایان دوره دریافت می نمایند.

 

ویزای ۵۷۱- دوره مدارس ابتدایی و متوسطه

  (Primary or Secondary School Course )

 

این نوع ویزای تحصیلی استرالیا برای کسانیست که قصد تحصیل در دوره ابتدایی و متوسطه در مدارس را دارند.

 

ویزای۵۷۲- آموزش فنی و حرفه ای

( Vocational Education & Training)

 

این نوع  ویزای تحصیلی استرالیا برای کسانی است که قصد تحصیل در رشته‌های فنی و حرفی‌ و اخذ مدرک دیپلم و یا دیپلم پیشرفته را دارند می‌باشد.

 

ویزای۵۷۳ – تحصیلات تکمیلی

( Higher Education )

 

این نوع ویزای تحصیلی استرالیا برای کسانی است که قصد تحصیل در رشته‌های دانشگاهی در مقطع لیسانس، و یا فوق لیسانس را دارند می‌باشد در مقطع فوق لیسانس این ساب کلاس برای  آن دسته از رشته‌های است که به صورت کلاس امتحان هستند، به معنی دیگر رشته‌هایی‌ که به صورت تحقیقی هستند شامل این نوع ساب کلاس نمیشوند.

 

ویزای ۵۷۴ – تحصیلات فوق تکمیلی

(Postgraduate Research

 

این نوع ویزای تحصیلی استرالیا برای کسانی است که قصد تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا دکترا را دارند می‌باشد در مقطع فوق لیسانس این ساب کلاس برای  آن دسته از رشته‌هایی‌ که به صورت تحقیقی هستند، به معنی دیگر رشته‌هایی‌ که به صورت که به صورت کلاس امتحان  هستند شامل این نوع ساب کلاس نمیشوند.

 

ویزای ۵۸۰ – ویزای همراه

( Student Guardians )

 

والدین و یا نزدیکان دانشجویان زیر ۱۸ سال که قصد دارند در طول مدت تحصیل فرد دانشجو در استرالیا همراه او باشند میتوانند تقاضای ویزای همراه نمایند در بعضی‌ از مورد استثنا مانند مسائل دینی و یا فرهنگی‌ افراد بالای ۱۸ سال نیز میتوانند درخواست این نوع ویزا را داشته باشند.